een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

chemie nieuwNieuwe Look, Hetzelfde Product

Bijna al onze huismerk reinigings- en onderhoudsproducten hebben een uiterlijke make-over gekregen. We hebben de etiketten naar één uniforme stijl aangepast waarbij we hebben gekozen voor een fris nieuw uiterlijk en een goed leesbare letter. Het nieuwe etiket aan de voorzijde toont duidelijk:

  1. De productgroep, geselecteerd op toepassing, bijv. sanitair, vloeren of interieur.
  2. De productnaam, deze is gelijkgebleven aan de bij u bekende productnaam, bijv. (Sanitair) Reiniger DAGELIJKS, A.C. CLEANER of Alkofix.
  3. Een gekleurde HACCP stip met informatieregel.

Q-wax: Naam Verdwijnt maar Kwaliteit Blijft!

De bekende Stronghold vloerwassen krijgen de groepsnaam vloerwas. Hoewel de naam Q-wax van het etiket verdwijnt garanderen wij u dat de productsamenstelling van de Stronghold wassen ongewijzigd blijft! Ook de sombere zwarte can heeft plaatsgemaakt voor een fris wit exemplaar. Overige producten uit de Q-wax lijn zijn ondergebracht in de groepen vloeren (Advance en Ragtime) en vloeren plus (Seal & PROTECT). Ook van deze laatste producten is de samenstelling niet veranderd.

Q-waxQ-wax, Acht Jaar Lang 'Keihard de Beste'

Q-wax, de unieke vloerafwerking van bluQ.nl/Remasystems maakte al in 2009 furore binnen de vloeronderhouds-branche. Q-wax was destijds voor velen een gloednieuw product en in combinatie met een simpele doch doeltreffende aanbrengmethode zorgde het voor een aardverschuiving binnen de markt.

Lees meer...

Het gaat goed met ons vloeronderhoudssysteem maar nog veel belangrijker: Het gaat prima met de vloerspecialisten die het Q-wax systeem toepassen en eindgebruikers steken hun complimenten niet onder stoelen of banken! Hier vindt u een korte update over "de was van de toekomst".

Lees meer...