een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-waxQ-wax, Acht Jaar Lang 'Keihard de Beste'

Q-wax, de unieke vloerafwerking van bluQ.nl/Remasystems maakte al in 2009 furore binnen de vloeronderhouds-branche. Q-wax was destijds voor velen een gloednieuw product en in combinatie met een simpele doch doeltreffende aanbrengmethode zorgde het voor een aardverschuiving binnen de markt.

"Vreemde" Verhalen

Van grappige misverstanden tot hardnekkige geruchten, we horen ze regelmatig. Meestal lachen we erom maar een aantal "false claims" over ons top-product wilden we toch even benoemen omdat deze echt té ver van de werkelijkheid staan. Een overzicht:

"Q-wax is een product uit de Verenigde Staten."

Q-wax wordt volledig in Nederland geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant met kennis en ervaring op het gebied van vloercoatings die dateert van 1948. BluQ.nl / Remasystems heeft de exclusieve wereldwijde rechten voor de distributie van Q-wax.

 

"Q-wax is een PU coating."

De unieke samenstelling van Q-wax bevat 0% Polyurethaan. Het product is gemakkelijk en snel aan te brengen en eenvoudig te onderhouden.

 

"Q-wax is niet te strippen en gaat nooit meer van de vloer af."

Deze vonden we wel grappig omdat het namelijk de bedoeling is dat u met Q-wax niet meer HOEFT  te strippen. Dit wil echter niet zeggen dat het niet KAN. Als een Q-wax vloer bijvoorbeeld gedeeltelijk onder extreme beschadigingen heeft geleden waardoor dit deel niet langer volgens de Q-wax methode onderhouden kan worden dan kunt u dit stuk op de gebruikelijke manier strippen.

 

"Q-wax is DUUR!"

Een van de toepassingsvoorwaarden van Q-wax is dat u het product DUN aanbrengt. Hierdoor stijgt uw rendement per liter Q-wax enorm ten opzichte van andere wassen. De extreem korte droogtijd (soms minder dan 30 minuten) maakt dat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Als u daarbij de extreme slijtvastheid van Q-wax optelt komt u uit op een flinke besparing per m2/uur.

 

"Q-wax verpoedert."

Q-wax is mede ontwikkeld als ANTWOORD OP verpoedering van vloercoatings. Het succes van Q-wax is onder andere te danken aan de vloerspecialisen die massaal overstapten op Q-wax omdat het de enige 'finish en care' combinatie is die op geen enkele vloer voor verpoedering zorgt.

 

Klik HIER om een fotogallerij te openen met een aantal verbluffende resultaten.

Heeft u zelf nog vragen over Q-wax, bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Alle Q-wax producten op een rij.