een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Het gaat goed met ons vloeronderhoudssysteem maar nog veel belangrijker: Het gaat prima met de vloerspecialisten die het Q-wax systeem toepassen en eindgebruikers steken hun complimenten niet onder stoelen of banken! Hier vindt u een korte update over "de was van de toekomst".

ZWS - B4KIDS

ZWS Schoonmaakbedrijven, actief sinds 1966 heeft onlangs een Q-wax proefstuk gezet bij B4KIDS, een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland. De organisatie ondervond met hun eerder gebruikte vloerwas veel last van slijtage en verpoedering. Met name dit laatste baarde de directie van B4KIDS zorgen vanwege de, veelal zeer jonge, kinderen die mogelijk met deze restanten tijdens het spelen op de grond in aanraking kunnen komen. Het resultaat van de Q-wax proef was echter doorslaggevend en de organisatie heeft inmiddels besloten haar kinderdagverblijven te laten behandelen en onderhouden met het Q-wax systeem. Carola Onderwater, directielid bij ZWS gaf aan zelf erg tevreden te zijn met de korte aanbreng- en droogtijd van de Q-wax Stronghold. "Een groot voordeel ten opzichte van andere wassen". Het vooruitzicht van een jarenlang strakke en stralende vloer met eenvoudig periodiek onderhoud spreekt beide partijen erg aan.

JnCleaning

Dit bedrijf adopteerde als een van de eerste vloerspecialisten onze Q-wax. Onlangs was JN actief in maar liefst 42 verschillende schoolgebouwen en zette daar binnen een recordtijd een totaaloppervlak van 300.000m² 'in de Q-wax'. Ook op de door JN behandelde lokaties was in veel gevallen na gebruik van andere 'A-merk' wassen sprake van verpoedering, iets dat na toepassing van Q-wax definitief tot het verleden behoort. Directeur Jan van der Linden: "Kwaliteitsonderhoud plegen aan vloeren kunnen er veel maar niet zo snel als wij dat met Q-wax doen. Het droogt sneller en is merkbaar sterker dan andere merken". Dat het snel ging met de Q-wax merkten wij hier overigens ook: Binnen 1 week dreigde onze gehele voorraad op te raken!

StreekClean

Bij dit familiebedrijf uit Bovenkarspel staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. "Niet over één nacht ijs" en "Zien is geloven" horen daar vanzelfsprekend bij. Daarom zette het bedrijf eerst een testvloer in de Q-wax bij een van de 28 schoolgebouwen waarin zij het vloeronderhoud verzorgt. Na een zeer positief testresultaat is besloten alle gebouwen met Q-wax te gaan behandelen. Q-wax is volgens ons contact bij StreekClean, mevr. Roos "in alle opzichten een verbetering en geeft een mooier resultaat". "Wij zijn er echt blij mee" sprak de nuchtere Noord-Hollandse.

Van Der Niet Vloerspecialisten

Van der Niet heeft heel Nederland als werkgebied. Het bedrijf dat naast het uitvoeren van directe opdrachten tevens veel facilitair werk levert als onderaannemer van grote schoonmaakbedrijven heeft bij diverse opdrachtgevers getest met Q-wax. Directeur eigenaar Willem van der Niet meldde ons dat  tests bij de Koninklijke Marine in Den Helder hebben uitgewezen dat Q-wax in vergelijking met een veelgebruikt ander merk sterker, slijtvaster en goedkoper was! Inmiddels staat een aanzienlijk deel van dit marine-onderdeel 'in de Q-wax'. Een prima resultaat! Of zoals van der Niet zelf zei: "Eén plus één is bij mij nog steeds twee". (Bij ons ook!)

Clean Expert

Het bedrijf Clean Expert uit Noordwijk "wil niet anders meer". Aldus sprak de directie van deze organisatie. "Wij werken al langer met Q-wax en gebruiken het bij veel scholen en kinderdagverblijven. De was is erg sterk, verpoedert absoluut niet en laat zich zeer gemakkelijk en snel aanbrengen. Met het Q-wax systeem blijft de vloer het hele jaar mooi en onze klanten tevreden."

Conam Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten

N.a.v. een artikel over Q-wax in het vakblad Clean Totaal bezocht het bedrijf onlangs ons pand in Leiden. Naast de showroom en het magazijn werd natuurlijk ook onze Q-wax testruimte bezocht. De resultaten van de aldaar uitgevoerde tests deden Conam besluiten daags hierna een eigen proefstuk te zetten van 36m² in een school te Overveen. Na voorbehandeling werd de eerste laag in 6 minuten opgebracht en al na 40 minuten kon de tweede laag worden aangebracht. Directeur Henk Langes, welke zelf aanwezig was tijdens de test, vond het resultaat "ronduit verbluffend". Langes heeft dan ook ter plekke besloten om geheel over te gaan op de Q-wax methode.