een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Schrob-zuigmachines

bluQ schrob-zuigmachines staan garant voor natreinigen en droogzuigen in één werkgang. Dat laat zich eenvoudig vertalen in hygiëne en veiligheid. De uitgebreide productlijn voorziet in natreinigings-systemen voor ieder oppervlak en werkgebied. Het "Schoon & Direct Droog" concept draagt bij aan de nog steeds groeiende populairiteit van bluQ schrobmachines binnen de voedselverwerkende industrie, supermarkten, bouwmarkten en vele andere branches waarin professioneel natreinigen onderdeel uitmaakt van de reinigingsbehoefte.

Alle reinigingsmachines onder het bluQ vaandel worden in West Europa gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij u een optimale kwaliteit én service garanderen. Wij hebben ons best gedaan om de machines zo uitgebreid mogelijk op onze website te omschrijven maar we weten uit ervaring: "Zien is geloven". Daarom verzorgen wij graag, geheel vrijblijvend, een demonstratie met één of meerdere modellen bij u op lokatie.

Q-400 Compact Achterloop Schrob-zuigautomaatDe naam zegt het eigenlijk al: Deze achterloop schrob-zuigautomaat is compact... en daardoor zeer efficiënt in te zetten als vaste reinigingseenheid op de kleinere lokatie. Door de netstroomvoeding is de machine uitermate geschikt voor ad hoc schoonmaakwerk. Geen acculaadtijd dus altijd en overal direct inzetbaar! Eenvoudige layout van het bedieningspaneel en een supersterke Polyethyleen body welke uit één stuk is gegoten. Kortom: deze machine is zeer makkelijk in de omgang en kan tegen een flink stootje.

LET OP: NETSTROOMMACHINE

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

01

De Q-500 BIG stelt ondernemers die gebonden zijn aan een beperkt budget in staat om tóch zeer professioneel te reinigen. Deze 50cm achterloop schrobzuig machine reinigt net als de duurdere Q-500 Sfera in één werkgang schoon en geheel droog maar is een stuk eenvoudiger uitgevoerd. Geeft u niet veel om luxe maar hecht u vooral waarde aan kwaliteit en resultaat dan is de Q-500 BIG de uitgelezen reinigingsautomaat voor uw locatie of project!

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

Q-500 Sfera Achterloop Schrob-zuigautomaat"Waarom zou een klasse schrobmachine zijn klasse niet mogen uitstralen?" Dat dachten de ontwerpers van de Sfera en meteen gingen ze naar de ontwerptafel. Het resultaat is de meest gestroomlijnde schrob-zuigautomaat ooit. De échte klasse huist echter binnenin de machine want ondanks zijn gestijlde, compacte uiterlijk maakt de Sfera met gemak vloeren tot 1800 m² binnen het uur schoon. Niet alleen een "mooie jongen" dus!

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...

Dit gloednieuwe model achterloop schrob-zuigautomaat is pure klasse! Met ruim 60cm werkbreedte, een krachtige zuigmotor en een dubbele voorborstelq 610 sferakomt u niets tekort. Overal waar écht schoon en droog in één werkgang een "must" is staat deze Q-610 Sfera zijn mannetje. De machine beschikt over rijaandrijving met traploos regelbare snelheid. Zo kunt u iets langzamer (dus intensiever) werken bij zware vervuiling en op volle snelheid bij reguliere vervuiling. Door de ingebouwde lader bent u niet afhankelijk van een vast laadpunt maar kunt u de automaat bij elke wandcontactdoos opladen. De reinigingscapaciteit van de Q-610 Sfera ligt rond de 2000m² per uur (op volle snelheid) en met een volle acculading kunt u 2 à 3 uur onafgebroken reinigen. Kortom, een klassemachine!

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...

Q-700 Rugby Achterloop Schrob-zuigautomaatDe "middenvelder" uit de Rugby lijn vertoont in grote lijnen dezelfde professionele kenmerken van zijn teamgenoten, de Q-500 Rugby en de Q-800 Rugby. Met 70 cm actieve werkbreedte en alle Rugby-specifieke eigenschappen is het een echte allrounder en een veel gevraagde partner op het gebied van natreinigen. De technische details liegen er niet om!

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...

Q-800 Rugby Achterloop Schrob-zuigautomaatDeze "Rugby" heeft de breedste schouders en draagt ook graag de zwaarste lasten als het gaat om in één keer perfect schoon en droog reinigen. Maar liefst 2800 m² per uur reinigen is prima haalbaar met de 800 Rugby en met maar liefst 80 cm actieve werkbreedte misstaat hij niet in de grotere supermarkt of industrieruimte.

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...

Q-560 Spartacus Opzit Schrob-zuigautomaatAls u het gemak en de prestaties van een opzit schrob-zuigautomaat eenmaal hebt ervaren lijkt werken met een achterloop-machine een reis terug in de tijd. Vaak passen de grote opzitters niet op uw werkvloer en bent u genoodzaakt te kiezen voor een (kleinere) achterloper. De ontwerpers van de Q-660 Spartacus denken daar echter heel anders over. Zij bouwden voor u een volwaardige opzit schrob-zuigautomaat met dezelfde compacte afmetingen van een gemiddelde achterloper. Dat de Spartacus zijn naam waardig is bewijst hij reeds op de vloer (of "het strijdperk") van vele van onze klanten

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

Q-700 Stile Opzit Schrob-zuigautomaatSamen met de Q-1000 Magnum is de Q-700 Stile onze meest verkochte opzit schrob-zuigautomaat. De machine is perfect voor het snel reinigen en drogen van gemiddeld vervuilde vloeren met een oppervlak rond de 4000 m². De Q-700 Stile is zeer eenvoudig qua bediening, vrijwel risicoloos te gebruiken zonder uitgebreide kennis van de machine en daardoor zeer toepasbaar binnen ondernemingen waar steeds verschillende werknemers met de schoonmaak belast worden.

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...

Q-800 Stile Opzit Schrob-ZuigautomaatVoor diegene die bij de Q-700 Stile nèt even een beetje werkbreedte tekort komt is er nu ook de Q-800 Stile. Afhankelijk van het aantal - en de grootte van obstakels op de werkvloer, de ruimte tussen obstakels enz. kan een Q-800 Stile u met een ogenschijnlijk klein verschil in werkbreedte u al snel een enorme tijdsbesparing opleveren! Laat u daarom vrijblijvend door ons informeren.

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...

Q-1000 Opzit Schrob-zuigautomaatMagnum staat voor "grootste" en hoewel u zich in de war zou kunnen laten brengen door de gestileerde vorm van de Q-1000 Magnum, deze machine is werkelijk een zeer robuuste, betrouwbare en krachtige reinigingseenheid. De technische specificaties hiernaast geven u al een aardig beeld van de pure kracht van deze machine. Wij informeren u graag over de toepasbaarheid van deze machine en geven bij serieus geïnteresseerden graag een demonstratie ter plaatse.

Vraag naar de scherpste prijs.

Lees meer...