een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-500 Sfera Achterloop Schrob-zuigautomaat"Waarom zou een klasse schrobmachine zijn klasse niet mogen uitstralen?" Dat dachten de ontwerpers van de Sfera en meteen gingen ze naar de ontwerptafel. Het resultaat is de meest gestroomlijnde schrob-zuigautomaat ooit. De échte klasse huist echter binnenin de machine want ondanks zijn gestijlde, compacte uiterlijk maakt de Sfera met gemak vloeren tot 1800 m² binnen het uur schoon. Niet alleen een "mooie jongen" dus!

Vraag naar de scherpste prijs.

Technische details:

Capaciteit

1800 m²/u

Werkbreedte

50 cm

Zuigmondbreedte

85 cm

Borstel(s)

1 x ø 50 cm

Borstelmotor

1 x 375 W / 24 V (1-traps)

Zuigmotor

1 x 550 W / 24 V

Zuigkracht

1500 mm/H²O

Rijaandrijving

200 W / 24 V

Borsteldruk

40 Kg

Schoon-/Vuilwatertank

65 lit. / 65 lit.

Gewicht (zonder accu's en water)

100 Kg

Autonomie

3 uur

Afmetingen

130 x 55 x 100 cm

Optioneel

  • Padhouder & pads

  • De krachtige accu's onder de kap zorgen voor maar liefst 1125 Watt pure kracht. De zuigmotor is veilig afgeschermd van vuil en vocht waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.
  • De zeer comfortabele rijaandrijving wordt verzorgd door een traploos regelbare 200 Watt electromotor..
  • Een overzichtelijk dashboard en begrijpelijke plaatsing van de onderdelen zijn kenmerkend voor alle OMM machines. Deze kenmerken zijn uiteraard ook bij de Sfera terug te vinden.

  • Handig! Het klepje op de spatkap verschaft u toegang tot de bevestiging van borstel of padhouder. Na het ontkoppelen van de borstel laat de Sfera zich gemakkelijk kantelen om deze te vervangen. (Wel eerst even de tanks legen).
  • REMASYSTEMS levert deze machine standaard inclusief borstel, accu's en laadeenheid. Padhouder & pads zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Onze medewerkers vertellen u graag welke apparaatconfiguratie het beste aansluit bij het door u te reinigen vloertype.