een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-700 Rugby Achterloop Schrob-zuigautomaatDe "middenvelder" uit de Rugby lijn vertoont in grote lijnen dezelfde professionele kenmerken van zijn teamgenoten, de Q-500 Rugby en de Q-800 Rugby. Met 70 cm actieve werkbreedte en alle Rugby-specifieke eigenschappen is het een echte allrounder en een veel gevraagde partner op het gebied van natreinigen. De technische details liegen er niet om!

Vraag naar de scherpste prijs.

Technische details:

Capaciteit

2500 m²/u

Werkbreedte

70 cm

Zuigmondbreedte

103 cm

Borstel(s)

2 x ø 35 cm

Borstelmotor

1 x 375 W / 24 V (1-traps)

Zuigmotor

1 x 550 W / 24 V

Zuigkracht

1500 mm/H²O

Rijaandrijving

200 W / 24 V

Borsteldruk

Instelbaar: 50 - 70 Kg

Schoon-/Vuilwatertank

80 lit. / 80 lit.

Gewicht (zonder accu's en water)

155 Kg

Autonomie

4,5 uur

Afmetingen

134 x 77 x 108 cm

Optioneel

  • Padhouder & pads

  • Maar liefst vier krachtige accu's leveren de kracht voor de topprestaties van de Q-700 Rugby.
  • Duidelijke layout van het bedieningspaneel, eenvoudige uitlezing van de resterende acculading en een contactslot maken deze machine zowel gemakkelijk als veilig in het gebruik.
  • Alle gebruiksonderdelen zijn overzichtelijk en zeer toegankelijk geplaatst: Het "Wie, Wat & Waar" van deze automaat heeft u binnen éénmaal werken met de Q-700 Rugby onder de knie!
  • De uiterst wendbare zuigmond (squeegee) garandeert een optimale afzuiging van vuilwater tijdens het manoeuvreren door scherpe bochten. Wij leveren de machine met extra duurzame zuigrubbers.

  • De 200 Watt asaandrijving staat garant voor een krachtige en comfortabele rijervaring tijdens het werken met de machine.
  • De Q-700 Rugby blokkeert automatisch in stilstand. Dit heeft als voordeel dat u ook op hellende vlakken veilig kunt werken. Gebeurt dit echter doordat de accu's niet zijn opgeladen dan kunt u de motor ontgrendelen en de machine handmatig verplaatsen.
  • Een eenvoudige doch zeer doeltreffende manier om de borsteldruk aan te passen: De regelbare veerspanning compenseert het gewicht van de borstels.