een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-800 Rugby Achterloop Schrob-zuigautomaatDeze "Rugby" heeft de breedste schouders en draagt ook graag de zwaarste lasten als het gaat om in één keer perfect schoon en droog reinigen. Maar liefst 2800 m² per uur reinigen is prima haalbaar met de 800 Rugby en met maar liefst 80 cm actieve werkbreedte misstaat hij niet in de grotere supermarkt of industrieruimte.

Vraag naar de scherpste prijs.

Technische details:

Capaciteit

2800 m²/u

Werkbreedte

80 cm

Zuigmondbreedte

103 cm

Borstel(s)

2 x ø 40 cm

Borstelmotor

1 x 375 W / 24 V (1-traps)

Zuigmotor

1 x 550 W / 24 V

Zuigkracht

1500 mm/H²O

Rijaandrijving

200 W / 24 V

Borsteldruk

Instelbaar: 50 - 70 Kg

Schoon-/Vuilwatertank

80 lit. / 80 lit.

Gewicht (zonder accu's en water)

155 Kg

Autonomie

4,5 uur

Afmetingen

136 x 83 x 108 cm

Optioneel

  • Padhouder & pads

  • Maar liefst vier krachtige accu's leveren de kracht voor de topprestaties van de Q-800 Rugby.
  • Duidelijke layout van het bedieningspaneel, eenvoudige uitlezing van de resterende acculading en een contactslot maken deze machine zowel gemakkelijk als veilig in het gebruik.
  • Alle gebruiks-onderdelen zijn overzichtelijk en zeer toegankelijk geplaatst: Het "Wie, Wat & Waar" van deze automaat heeft u binnen één maal werken met de Q-800 Rugby onder de knie!
  • De uiterst wendbare zuigmond (squeegee) garandeert een optimale afzuiging van vuilwater tijdens het manoeuvreren door scherpe bochten. Wij leveren de machine met extra duurzame zuigrubbers.

  • De 200 Watt asaandrijving staat garant voor een krachtige en comfortabele rijervaring tijdens het werken met de machine.
  • De Q-800 Rugby blokkeert automatisch in stilstand. Dit heeft als voordeel dat u ook op hellende vlakken veilig kunt werken. Gebeurt dit echter doordat de accu's niet zijn opgeladen dan kunt u de motor ontgrendelen en de machine handmatig verplaatsen.
  • Een eenvoudige doch zeer doeltreffende manier om de borsteldruk aan te passen: De regelbare veerspanning compenseert het gewicht van de borstels.