een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-560 Spartacus Opzit Schrob-zuigautomaatAls u het gemak en de prestaties van een opzit schrob-zuigautomaat eenmaal hebt ervaren lijkt werken met een achterloop-machine een reis terug in de tijd. Vaak passen de grote opzitters niet op uw werkvloer en bent u genoodzaakt te kiezen voor een (kleinere) achterloper. De ontwerpers van de Q-660 Spartacus denken daar echter heel anders over. Zij bouwden voor u een volwaardige opzit schrob-zuigautomaat met dezelfde compacte afmetingen van een gemiddelde achterloper. Dat de Spartacus zijn naam waardig is bewijst hij reeds op de vloer (of "het strijdperk") van vele van onze klanten

Vraag naar de scherpste prijs!

Technische details:

Capaciteit

2800 m²/u

Werkbreedte

66 cm

Zuigmondbreedte

85 cm

Borstel(s)

2 x ø 28 cm

Borstelmotor

1 x 375 W / 24 V (1-traps)

Zuigmotor

1 x 550 W / 24 V

Zuigkracht

1500 mm/H²O

Rijaandrijving

200 W / 24 V

Borsteldruk

50 Kg

Schoon-/Vuilwatertank

70 lit. / 70 lit.

Gewicht (zonder accu's en water)

160 Kg

Autonomie

3 uur

Afmetingen

134 x 60 x 136 cm

Optioneel

  • Padhouder & pads

  • 134 x 60 x 136 cm: Dat mag u gerust een héle compacte opzitter noemen.
  • Ondanks de geringe afmetingen blijven de verschillende onderdelen van de Spartacus eenvoudig te bereiken. De machine is volledig volgens de BLUQ maatstaven gebouwd: Eenvoudig, Degelijk & Veilig!
  • Doeltreffend en schitterend in al zijn eenvoud is het bedieningsconsole. De voor BLUQ machines kenmerkende overzichtelijkheid is ook hier terug te vinden. Het resultaat is een rustig en veilig te bedienen machine.

  • De gemakkelijk bereikbare vloeistoftank onder de bestuurderszitting heeft een capaciteit van maar liefst 70 liter. Gewoon "zitting omhoog, tankdop los en vullen maar"... Kan het nog simpeler?
  • Nog een voorbeeld van intelligent gebruik van ruimte: De behuizing van de zuigmotor dient tevens als voet voor het veiligheidslicht.
  • Voor de zogenaamde "Heavy Users" is een optionele accu-trolley verkrijgbaar. U gebruikt één set accu's terwijl de andere wordt opgeladen: hiermee creëert u een vrijwel oneindige autonomie.