een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Stof- en Waterzuigers

Numatic PPR-240
De PPR is de favoriet van iedere professionele schoonmaker. Het bewezen model gaat al tientallen jaren mee. Technisch is er veel veranderd de afgelopen jaren. Het EcoDesign label van deze stofzuigers is belangrijk geweest bij de ontwikkeling. De PPR onderscheidt zich op het gebied van het unieke snoeroprolsysteem, het Wattage, de levensduur en duurzaamheid. De inhoud van de ketel is 9 liter.

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees ook: Met ingang van september 2017 zijn de energie-eisen voor stofzuigers aangescherpt!

Lees meer...

TRON POWER HP 1,5 P15A Stofzuiger
De TRON POWER HP 1,5 P15A is gewoon een hele goede professionele stofzuiger. Met zijn vuilopvang van 15 liter is hij geschikt voor het handzuigen van flinke oppervlakten zonder tussentijds te hoeven legen. De rondom gegoten pluggen in de basis van de machine zorgen dat u uw diverse hulpstukken altijd bij de hand hebt.

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

TRON POWER HP 1,5 L20A Stof-waterzuiger
Een 20 liter stof-waterzuiger met "2 traps direct" zuigmotor voor krachtige zuigprestaties. De zuigmotor is dubbel beveiligd tegen oververhitting en vocht. TRON stof-waterzuigers zijn door hun hoge kwaliteit en veiligheid geliefd bij iedere schoonmaakprofessional.

Vraag naar de laagste prijs!

Lees meer...

TRON POWER HP 1,5 L35A Stof-waterzuiger
Technisch is de L35A gelijk aan de L20A. Het is echter de grotere tankcapaciteit die het verschil maakt. Want door de 35 liter tank is deze zuiger klaar voor middelgrote projecten. De zuigmotor is dubbel beveiligd tegen oververhitting en vocht. TRON stof-waterzuigers zijn door hun hoge kwaliteit en veiligheid geliefd bij iedere schoonmaakprofessional.

Vraag naar de laagste prijs!

Lees meer...

TRON POWER HP 3,5 L50AB Stof-waterzuiger
Een 50 liter tank, twee 1100 W motoren en een handige trolley. Dát is de TRON L50AB. Deze unit zuigt krachtig en snel en kent nauwelijks competitie in zijn prijsklasse. De zuigmotoren zijn dubbel beveiligd tegen oververhitting en vocht. TRON stof-waterzuigers zijn door hun hoge kwaliteit en veiligheid geliefd bij iedere schoonmaakprofessional.

Vraag naar de laagste prijs!

Lees meer...

TRON POWER HP 4,5 L70AB Stof-waterzuiger
Zeg overtollig water maar gedag wanneer de L70AB wordt ingezet. Voorzien van maar liefst DRIE 2-traps 1100 W motoren en een 70 liter tank is deze waterzuiger klaar voor de zwaarste zuigklussen. De zuigmotoren zijn dubbel beveiligd tegen oververhitting en vocht. TRON stof-waterzuigers zijn door hun hoge kwaliteit en veiligheid geliefd bij iedere schoonmaakprofessional.

Vraag naar de laagste prijs!

Lees meer...