een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

pasen coronaTijdens goede vrijdag, 2 april en tweede paasdag, maandag 5 april zijn wij gesloten. Wij wensen al onze klanten alvast fijne paasdagen in goede gezondheid.

 

Remasystems Cleanstore

Q 800 DiabloNieuw in ons schrob-zuigassortiment vind u de Q-800 Diablo.

Deze compleet uitgeruste en krachtige opzitter maakt natreinigen een fluitje van een cent. Ruim 4000 vierkante meters reinigen per uur, 80cm effectieve werkbreedte, tot maar liefst 90kg borsteldruk; het zijn slechts een paar voorbeelden van de topspecificaties van deze machine.

Net als onze andere machines laat ook de Diablo zich zeer eenvoudig bedienen. Gewoon vullen met water en reinigingsmiddel, opstappen en wegrijden!

Om echt een goede indruk van de mogelijkheden en prestaties van deze machine te krijgen bent u van harte welkom voor het maken van een demonstratie-afspraak. Bel ons: 071 5 233 744

Q 500 ET"What you see is what you get". Bij Remasystems houden we van duidelijkheid. Daarom laten we onze potentiële klanten graag zien wat een machine kan en ook wat 'ie niet kan.

Zo mochten we onlangs de compacte Q-500 ET achterloop veeg-zuigmachine demonstreren en zochten daarvoor een geschikt stukje voor een klant aan de Flevoweg in Leiden op. Ter hoogte van nummer 9 vonden we een mooie demonstratieplek met veel zwerfvuil. Wat wij natuurlijk al wisten maar voor de klant als een verrassing kwam was dat de Q-500 ET het vuil zonder problemen in één keer opzoog. Ook het bedieningsgemak, de grote vuilopvangcapaciteit en mechanische aandrijving vielen goed in de smaak en de compacte krachtpatser mochten we bij een zeer tevreden klant achterlaten. Zelf zijn wij natuurlijk erg blij met de klandizie en danken de vele trouwe klanten die we al bijna 27 jaar met veel plezier helpen.

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige reinigingsmachine? Bel ons: 071 5 233 744

4x Q 73Deze week verlieten maar liefst vier Q-73 achterloop veeg-zuigmachines ons magazijn, op weg naar tevreden klanten. De accu aangedreven Q-73 is een industriële veegmachine met een geweldige afmeting/prestatie verhouding en is werkelijk overal in te zetten. De maximale werkbreedte van 90cm, automatische stoffilter-reiniging, variabele borsteldruk en vuilopvang-direct-in-een-zak zijn slechts een kleine greep uit alle voordelen die deze machine biedt.

De eenvoudige bediening, het gemakkelijke onderhoud en de oerdegelijke kwaliteit van de Q-73 blijken steeds weer doorslaggevend in de keuze van onze klanten. Hierdoor is de machine in korte tijd gestegen naar de toppositie in onze verkooplijst van achterloop veeg-zuigmachines. Zeker in deze, voor velen zware tijd zijn we onze trouwe klanten extra dankbaar voor hun vertrouwen en aanhoudende klandizie.

Wij blijven ons best doen om u de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs te leveren!

info: www.remasystems.nl / 071-5 233 744

open boek remasystems 1024x683Drie Haarlemse ondernemers zijn een initiatief gestart om minimaal 1 miljoen euro te verdienen voor de Nederlandse horeca door de verkoop van per stad gepersonaliseerde kookboeken. Horeca Kookboek bracht op 23 december 2020 hun eerste boek uit waarmee ze de Haarlemse horeca steunen. Binnenkort krijgt ook Leiden een eigen kookboek. Dit boek, getiteld "De Leidsche Gastronomie Thuis" bevat een bundel van recepten van meer dan 35 restaurants en bars in Leiden, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving.

Remasystems draagt al sinds haar oprichting in 1994 de Leidse horeca een warm toe en levert reeds jarenlang hygiënepapier, reinigingsmiddelen, borstelwerk en nog véél meer aan deze belangrijke bedrijfstak. Nu vele horecaondernemers door de Coronamaatregelen onder grote druk staan liet de groothandel met "écht alles voor de schoonmaak" de kans om dit initiatief te sponsoren niet aan zich voorbij gaan.

Ook u kunt meehelpen de Leidse horeca financieel te steunen door het kookboek in pre-order te bestellen op leidskookboek.nl. U vindt hier tevens een overzicht van alle deelnemende cafés en restaurants en als uw favoriete gelegenheid erbij staat is de keuze natuurlijk snel gemaakt.