een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

01Met het stijgen van de buitentemperaturen naar tropische niveaus is het noodzakelijk onszelf en ons personeel te beschermen tegen teveel warmte en zonlicht. Werken in goed geventileerde binnenruimtes en het werk zo licht mogelijk houden heeft dan de voorkeur. Zo moeten ook onze klanten hebben gedacht want bij Remasystems Cleanstore zien we momenteel een stijging in de verkoop van reinigingsmachines. De afgelopen dagen verlieten de volgende "flinke jongens" ons magazijn:

De Q-700 Rugby is een achterloop schrob-zuigautomaat, geschikt voor alle binnenruimtes met een vochtbestendige vloer. Met 70 cm actieve werkbreedte en alle Rugby-specifieke eigenschappen zoals rijaandrijving en een krachtige zuiginstallatie is het een echte allrounder en een veel gevraagde partner op het gebied van natreinigen.

De Q-800 Diablo maakt licht werk van professioneel natreinigen. Deze opzitter combineert kracht een eenvoud in een compact ontwerp waardoor de machine niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. De Q-800 reinigt tot maar liefst 4400 m² per uur en houdt dat, afhankelijk van de gekozen accu's twee à drie uur non-stop vol. Alles aan deze opzitter is gericht op hoge prestaties tegen een concurrerende prijs. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor de Diablo.

Laat u vrijblijvend informeren. Bel: 071 5233 744

01Dat de afgebeelde Q-700 schrob-zuigautomaat niet de allernieuwste is zal geen verrassing zijn maar als we u vertellen dat deze machine al meer dan tien jaar de vloer in een autogarage vuil- en vetvrij houdt gaat u misschien twijfelen aan de echtheid van deze claim. Laten we er ruim vijftien jaar van maken, wordt ons verhaal dan echt ongeloofwaardig?

De waarheid is dat we deze automaat maar liefst éénentwintig jaar geleden aan de garagehouder hebben verkocht en ieder jaar netjes hebben onderhouden waardoor de reinigingsmachine tot op de dag van vandaag nog steeds prima presteert en een schone, veilige vloer garandeert.

Dat is de kwaliteit van REMASYSTEMS CLEANSTORE waar we al sinds 1994 trots op zijn!

Q-108Deze oerdegelijke opzit veeg-zuigmachine verliet onlangs ons magazijn en doet momenteel zijn werk bij een zeer tevreden klant. Het gewicht van 280kg (zonder accu's) maakt direct duidelijk dat deze machine is gebouwd voor grotere locaties met een gemiddelde tot zware (droge) vervuiling. Met een effectieve werkbreedte van 120cm, 4kW aandrijving en 70 liter vuilcapaciteit reinigt de Q-108 tot maar liefst 9000m² per uur. Een echte krachtpatser dus. En dat terwijl de totale omvang van de machine reuze meevalt: HxBxD = 91x145x134cm. We geven toe, het is niet bepaald een brievenbuspakketje maar aangezien wij onze machines in heel Nederland gratis bezorgen maakt dat voor de klant niets uit. De superscherpe prijs van de Q-108 vertellen we u graag zelf. Bel met 071 52 33 744 en laat u vrijblijvend informeren over deze en onze vele andere reinigingsmachines.

Q 800 DiabloNieuw in ons schrob-zuigassortiment vind u de Q-800 Diablo.

Deze compleet uitgeruste en krachtige opzitter maakt natreinigen een fluitje van een cent. Ruim 4000 vierkante meters reinigen per uur, 80cm effectieve werkbreedte, tot maar liefst 90kg borsteldruk; het zijn slechts een paar voorbeelden van de topspecificaties van deze machine.

Net als onze andere machines laat ook de Diablo zich zeer eenvoudig bedienen. Gewoon vullen met water en reinigingsmiddel, opstappen en wegrijden!

Om echt een goede indruk van de mogelijkheden en prestaties van deze machine te krijgen bent u van harte welkom voor het maken van een demonstratie-afspraak. Bel ons: 071 5 233 744

Q 500 ET"What you see is what you get". Bij Remasystems houden we van duidelijkheid. Daarom laten we onze potentiële klanten graag zien wat een machine kan en ook wat 'ie niet kan.

Zo mochten we onlangs de compacte Q-500 ET achterloop veeg-zuigmachine demonstreren en zochten daarvoor een geschikt stukje voor een klant aan de Flevoweg in Leiden op. Ter hoogte van nummer 9 vonden we een mooie demonstratieplek met veel zwerfvuil. Wat wij natuurlijk al wisten maar voor de klant als een verrassing kwam was dat de Q-500 ET het vuil zonder problemen in één keer opzoog. Ook het bedieningsgemak, de grote vuilopvangcapaciteit en mechanische aandrijving vielen goed in de smaak en de compacte krachtpatser mochten we bij een zeer tevreden klant achterlaten. Zelf zijn wij natuurlijk erg blij met de klandizie en danken de vele trouwe klanten die we al bijna 27 jaar met veel plezier helpen.

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige reinigingsmachine? Bel ons: 071 5 233 744