een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

01Onze winkel en magazijnen zijn rondom de feestdagen gesloten vanaf vrijdagmiddag 24 december 14:00 uur. Wij wensen al onze klanten hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2022! We staan vanaf maandag 3 januari weer voor u klaar (volgens de dan geldende maatregelen).

Q-1000-MagnumQ-500-BullVloerreiniging en met name het natreinigen van vloeroppervlakken is in een groeiend aantal bedrijfstakken een belangrijk punt van aandacht. Vervuiling op de vloer verplaatst zich gemakkelijk en kan zonder goed onderhoudsplan en -materieel leiden tot smethaarden, kruisbesmettingen en het aantrekken van ongedierte. Ook in ruimtes waar droge stofdeeltjes niet wenselijk zijn biedt grondig natreinigen de beste garantie voor een stofvrije vloer en ruimte.

Steeds meer bedrijven ontdekken het uitgebreide schrobmachineprogramma van Remasystems Cleanstore. Van een zeer compacte achterloop schrob-zuigautomaat tot de meest robuuste en volledig elektrisch aangedreven "opzitter", alle modellen met de hoogste kwaliteitsgarantie en tegen zeer scherpe prijzen.

Onlangs verliet weer een flink aantal machines ons magazijn op weg naar hun nieuwe eigenaars. De positieve reactie van de klanten op onze machinedemonstraties vormden de aanleiding van de aankoop van een drietal Q-1000 Magnum opzit-schrobzuigmachines waarvan één exemplaar is verkocht aan een grote speler in de voedselverwerkende industrie. Ook mochten we de iets kleinere Q-500 Bull achterlaten bij een tevreden klant. In alle gevallen gaf de schoonmaakkwaliteit van de machines de doorslag bij de aanschaf door onze klanten.

Meer informatie: 071 523 3744

01Met het stijgen van de buitentemperaturen naar tropische niveaus is het noodzakelijk onszelf en ons personeel te beschermen tegen teveel warmte en zonlicht. Werken in goed geventileerde binnenruimtes en het werk zo licht mogelijk houden heeft dan de voorkeur. Zo moeten ook onze klanten hebben gedacht want bij Remasystems Cleanstore zien we momenteel een stijging in de verkoop van reinigingsmachines. De afgelopen dagen verlieten de volgende "flinke jongens" ons magazijn:

De Q-700 Rugby is een achterloop schrob-zuigautomaat, geschikt voor alle binnenruimtes met een vochtbestendige vloer. Met 70 cm actieve werkbreedte en alle Rugby-specifieke eigenschappen zoals rijaandrijving en een krachtige zuiginstallatie is het een echte allrounder en een veel gevraagde partner op het gebied van natreinigen.

De Q-800 Diablo maakt licht werk van professioneel natreinigen. Deze opzitter combineert kracht een eenvoud in een compact ontwerp waardoor de machine niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. De Q-800 reinigt tot maar liefst 4400 m² per uur en houdt dat, afhankelijk van de gekozen accu's twee à drie uur non-stop vol. Alles aan deze opzitter is gericht op hoge prestaties tegen een concurrerende prijs. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor de Diablo.

Laat u vrijblijvend informeren. Bel: 071 5233 744

01Dat de afgebeelde Q-700 schrob-zuigautomaat niet de allernieuwste is zal geen verrassing zijn maar als we u vertellen dat deze machine al meer dan tien jaar de vloer in een autogarage vuil- en vetvrij houdt gaat u misschien twijfelen aan de echtheid van deze claim. Laten we er ruim vijftien jaar van maken, wordt ons verhaal dan echt ongeloofwaardig?

De waarheid is dat we deze automaat maar liefst éénentwintig jaar geleden aan de garagehouder hebben verkocht en ieder jaar netjes hebben onderhouden waardoor de reinigingsmachine tot op de dag van vandaag nog steeds prima presteert en een schone, veilige vloer garandeert.

Dat is de kwaliteit van REMASYSTEMS CLEANSTORE waar we al sinds 1994 trots op zijn!

Q-108Deze oerdegelijke opzit veeg-zuigmachine verliet onlangs ons magazijn en doet momenteel zijn werk bij een zeer tevreden klant. Het gewicht van 280kg (zonder accu's) maakt direct duidelijk dat deze machine is gebouwd voor grotere locaties met een gemiddelde tot zware (droge) vervuiling. Met een effectieve werkbreedte van 120cm, 4kW aandrijving en 70 liter vuilcapaciteit reinigt de Q-108 tot maar liefst 9000m² per uur. Een echte krachtpatser dus. En dat terwijl de totale omvang van de machine reuze meevalt: HxBxD = 91x145x134cm. We geven toe, het is niet bepaald een brievenbuspakketje maar aangezien wij onze machines in heel Nederland gratis bezorgen maakt dat voor de klant niets uit. De superscherpe prijs van de Q-108 vertellen we u graag zelf. Bel met 071 52 33 744 en laat u vrijblijvend informeren over deze en onze vele andere reinigingsmachines.