een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

HygienePilaar JVDAls je terugkijkt naar de geschiedenis van het bijna 120 jaar oude verhuis- en transportbedrijf Jan van Duuren en Zn B.V. dan komt één belangrijk kenmerk van deze onderneming steeds naar boven: Kwaliteit. Zowel de dienstverlening naar de klanten als de zorg voor het eigen personeel maar ook het rollend materieel en natuurlijk de bedrijfslocatie is piekfijn voor elkaar.

Robert-Jan van Duuren staat inmiddels als vierde-generatie-ondernemer aan het roer van het familiebedrijf. Hij weegt steeds goed af waar en hoe hij de onderneming kan laten blijven groeien qua omzet en volume zonder kwaliteitsverlies. Ook koos hij voor een HygienePilaar. Het doel van de pilaar is tweeledig: Primair is het een plek waar gasten hun handen ontsmetten. Secundair geeft het een duidelijk signaal af over de hygiëne-norm die de ondernemer binnen zijn bedrijf handhaaft. Wederom een stukje kwaliteit waarmee de verhuizer duidelijk maakt er alles aan te doen om het COVID-19 virus buiten UW deur te houden.

HygiënePilaar is uniek in Nederland door de mogelijkheid tot het combineren van:

-Praktisch en hygiënisch handreinigings-systeem
-Signaalgereedschap d.m.v. waarschuwende tekst en/of pictogrammen
-Reclamezuil

Meer informatie en bestellingen via https://www.hygienepilaar.nl/

01Het in Rotterdam gevestigde GEO Marine Survey Systems levert hoogwaardige systemen voor het uitvoeren van onder andere seismisch bodemonderzoek. Wereldwijd worden de producten van GEO gebruikt tijdens het afspeuren van zee- en oceaanbodem naar ondergrondse delfstoffen zoals aardolie, aardgas en ertsen.

Een constante productie en kwaliteit van deze systemen is van groot belang voor de afnemers die voor hun werk afhankelijk zijn van de GEO producten. In deze tijd waarin besmettingen met het COVID-19 virus weer toenemen heeft het bedrijf een aantal belangrijke stappen genomen om haar hygiënegraad te verhogen teneinde de continuïteit van productie en dienstverlening te waarborgen.

Één van die stappen was de aanschaf van een HygienePilaar. De bewezen werking van dit multifunctionele hand-desinfectiesysteem bleef ook bij Bo Groenen, manager bij GEO niet onopgemerkt. Inmiddels prijkt de HygienePilaar, voorzien van bedrijfslogo, op de werkvloer van dit trotse Rotterdamse bedrijf.

https://hygienepilaar.nl

promo bad kleinLeiden Ontsmet, de handzeep met een warm Leids hart vindt gretig aftrek bij particulieren, ondernemers en onderwijsinstellingen. Niet in de laatste plaats vanwege de goede doelen die worden gesteund met de verkoop van de zeep.

Leidse huisarts en coördinator van deze goede doelen Walter Schrader wist ons op de dag van zijn 65e verjaardag te melden dat in samenwerking met de Gemiva-SVG groep een ambitieus project zal worden gestart waarin de realisatie van 100 hectare aan voedselbossen centraal staat. De aanleg en het onderhoud van deze bossen zullen worden ingevuld als dagbesteding voor mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperking.

Ook zijn er contacten met Indonesië, India, Ghana en Nigeria om op internationaal vlak volgens hetzelfde concept een aantal herbeplantingsprojecten te starten. Deze educatieve en CO2 neutrale bossen helpen tevens mee de aarde af te koelen.

Wij wijzen u daarom graag nog eens op http://www.leidenontsmet.nl waar u kunt lezen hoe u de zeep kunt bestellen, waarmee u automatisch deze goede doelen steunt.

Q 108 Q 1000B 01Stof- en vetvrij, de magazijnvloer ligt er weer netjes bij! De blije gezichten van magazijnexploitanten Jimmy en Ian stralen één en al tevredenheid uit. Vanuit hun magazijn in Tilburg bedienen de jonge ondernemers meerdere (online-)winkels binnen diverse sectoren.

Op 13.500m² waar dag in, dag uit leveringen worden verwerkt schiet je met een "achterlopertje" flink tekort... Maar met grotere machines komen hogere aanschafkosten en vele ondernemers kiezen dan uiteindelijk voor een schoonmaakcontract met een externe partij, om de kosten te spreiden.

Toch wilde dit bedrijf niet afhankelijk zijn van een schoonmaakbedrijf: De 24-uurs activiteiten zouden namelijk leiden tot dure contracten en moeilijk te plannen onderhoud. Met de flexibele inzetbaarheid van een eigen "schoonmaakvloot" wordt dus op termijn veel tijd en geld bespaard.

Waar machines van andere aanbieders hun doel vaak voorbij schoten qua omvang en prijs sloot de selectie van Remasystems Cleanstore juist naadloos aan op de wensen van de klant. Met de aanschaf van onze Q-108 veeg-zuigmachine en Q-1000 B schob-zuig automaat gaat dit team vele blije jaren van stof- en vetvrije vloerreiniging tegemoet.

Wij zijn op onze beurt enorm blij met deze opdracht en zeggen Jimmy en Ian daarom hartelijk dank!

HygienePilaar DIOK"Doorzetten Is Onze Kracht". Onder deze naam beoefenen spelers van de bekende Leidse rugby club al sinds 1971 hun favoriete sport op het hoogste nationale niveau. Zelfs met meerdere landstitels op zak bij zowel de heren- als damesteams en een Guiness Book of Records vermelding voor hun maar liefst tienvoudige winning streak tijdens de landskampioenschappen van 1989 tot en met 1999 blijft DIOK haar clubwaarden trouw. Respect, Commitment, Discipline, Integriteit, Onbaatzuchtigheid en Kameraadschap worden genoemd als belangrijkste pijlers waarop DIOK haar succes als club wil blijven voortzetten.

Nu groepssporten weer zijn toegestaan, zij het met een aantal "Coronaspelregels", is extra zorg voor persoonlijke hygiëne en handdesinfectie bij sportverenigingen een belangrijk punt van aandacht. RC DIOK vond via HygienePilaar.nl een budgetvriendelijke doch professionele oplossing en liet een compleet uitgeruste HygienePilaar plaatsen. Spelers kunnen bij de pilaar op een doeltreffende manier hun handen desinfecteren om contactbesmetting in de kiem te smoren en ongehinderd hun favoriete sport te beoefenen.

Meer informatie vindt u via hygienepilaar.nl