een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

chemie nieuwNieuwe Look, Hetzelfde Product

Bijna al onze huismerk reinigings- en onderhoudsproducten hebben een uiterlijke make-over gekregen. We hebben de etiketten naar één uniforme stijl aangepast waarbij we hebben gekozen voor een fris nieuw uiterlijk en een goed leesbare letter. Het nieuwe etiket aan de voorzijde toont duidelijk:

  1. De productgroep, geselecteerd op toepassing, bijv. sanitair, vloeren of interieur.
  2. De productnaam, deze is gelijkgebleven aan de bij u bekende productnaam, bijv. (Sanitair) Reiniger DAGELIJKS, A.C. CLEANER of Alkofix.
  3. Een gekleurde HACCP stip met informatieregel.

Q-wax: Naam Verdwijnt maar Kwaliteit Blijft!

De bekende Stronghold vloerwassen krijgen de groepsnaam vloerwas. Hoewel de naam Q-wax van het etiket verdwijnt garanderen wij u dat de productsamenstelling van de Stronghold wassen ongewijzigd blijft! Ook de sombere zwarte can heeft plaatsgemaakt voor een fris wit exemplaar. Overige producten uit de Q-wax lijn zijn ondergebracht in de groepen vloeren (Advance en Ragtime) en vloeren plus (Seal & PROTECT). Ook van deze laatste producten is de samenstelling niet veranderd.

Met ingang van 1 januari 2019 zijn onze openingstijden gewijzigd:

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend/bereikbaar tussen 08:00 uur en 16:00 uur.

01Was alles maar zo Simpel!

De Q-wax afwerking op onze bedrijfsvloer krijgt het dagelijks flink te verduren. Hij wordt volop belopen, er wordt met dozen over geschoven, met karren over gereden... Zélfs palletwagens en een zware heftruck banen dagelijks hun weg over de drukke werkvloer. De Q-wax laag, die er alweer vijf jaar op zit, is echter zo sterk dat krassen en slijtplekken slechts zeer oppervlakkig blijven. Een snelle poetsbeurt met een van onze High Speed Eénschijfsmachines was dan ook voldoende om de vloer weer in nieuwstaat terug te brengen. Dat is Simpel, dat is Kwaliteit, dat is Q-wax!

02

Meer over Q-wax komt u hier te weten.

Wij informeren u ook graag telefonisch, bel 071-5 233 744

001

Veertien jaar zorgeloos vegen

Eén van de paradepaardjes bij Remasystems op het gebied veeg-zuigmachines is de Q-95. We importeren deze robuuste opzitter al sinds 1994 en zijn altijd nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de machine. Op de foto ziet u het oude model (links) en de huidige Q-95 NE naast elkaar. Het oude model is afkomstig van een klant die na veertien jaar besloot dat het tijd was voor een nieuwe machine. "Het liefst hetzelfde model" want met deze had hij nooit problemen gehad. De inmiddels flink ge-upgrade Q-95 NE biedt alle kwaliteit van zijn voorganger plus een grotere autonomie (langer werken op één acculading), robuustere bouw en is gemakkelijker te onderhouden. De klant koos dan ook direct voor deze nieuwe machine.

Lees meer...

01
Het Stedelijk Gymnasium Leiden aan de Nieuwe Marnixstraat mag zich na de recente vloerbehandeling, uitgevoerd door Schoonmaakbedrijf Prima, een "Stralend voorbeeld" noemen wat betreft de vloerpartijen. Prima maakte voor de gehele behandeling gebruik van het inmiddels welbekende Q-wax systeem, exclusief verkrijgbaar bij Remasystems Cleanstore.

Lees meer...