een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-wax nog steeds toonaangevend in milieubewust vloeronderhoud

Met ons Q-wax programma maakten we in 2009 en de daaropvolgende jaren heel wat los binnen de vloeronderhouds-sector. We haalden flink uit naar bestaande, zwaar milieuverontreinigende onderhouds-systemen en boden met Q-wax een alternatief waarmee we ons bij concurrenten niet erg geliefd maakten maar waardoor tegelijkertijd voor veel onderhoudsbedrijven deuren opengingen die eerder gesloten bleven. Denk hierbij aan scholen, overheden en ziekenhuizen: Hun voorkeur voor de duurzaamheidsgarantie van Q-wax gaf vloerprofessionals die gebruik maken van onze producten al direct voorrang bij de aanbesteding van het vloeronderhoud.

Op onze website en in diverse media kunt u in detail alle garanties, toepassingen en successen van de Q-wax producten terugvinden. De belangrijkste claim is nog steeds: Vijf jaar lang niet strippen. Bij onderhoud volgens onze eenvoudige richtlijnen behoudt de vloer gegarandeerd vijf jaar lang zijn afwerking, hardheid en vuilafstotendheid. De toplaag laat niet los en verpoedert niet. In principe kunt u dus ieder jaar met MINDER product en in MINDER tijd evenveel vierkante meters behandelen. De vrijgekomen uren besteedt u vervolgens aan nieuwe projecten en de kassa rinkelt als nooit tevoren.


Nieuw van Q-wax: Seal & PROTECT

En... we staan niet stil want na een uitgebreide testperiode hebben we definitief een geweldig nieuw product aan de bestaande lijn toegevoegd. Het gaat om een coating die aanvankelijk is ontwikkeld als sealer voor beschadigde of aangetaste linoleum vloeren. Tests op diverse vloermaterialen zoals linoleum, hout en beton wezen echter uit dat het product ook een zeer goed beschermende toplaag vormt die zowel binnen als buiten kan worden toegepast op een groot aantal vloertypen. De naam: Seal & PROTECT.

Seal & PROTECT doet precies wat de naam al aangeeft: Het verzegelt (sluit) poreuze oppervlakken (lino, hout, beton, poreus natuursteen) en vormt tegelijkertijd een keiharde beschermlaag. Verkleurde of verbleekte tuintegels krijgen hun oorspronkelijke diepe kleur weer terug. Maar hiermee houden de toepassingen van Seal & PROTECT niet op: Dak- en gevelbeplating zoals damwandprofielen en (antieke) dakpannen krijgen met Seal & Protect een keiharde afwerking die beschermt tegen vuil, weersinvloeden en overmatige verkleuring door zonlicht (UV). Binnenshuis kan Seal & PROTECT niet alleen worden toegepast op de reeds genoemde vloertypen maar is het ook geschikt als afwerking van houten (DHZ) meubilair en zeer breed inzetbaar bij renovaties.


Is Seal & PROTECT een wondermiddel?

Misschien, we laten het graag aan u over om dit te bepalen. Wij beperken ons het liefst tot bewezen feiten waarvan we er een aantal hieronder op een rijtje hebben gezet:

Het strippen van vloeren is zeer milieubelastend! Met Q-wax hoeft u gegarandeerd vijf jaar lang niet meer te strippen.
Gebruikers van Q-wax kunnen voorrang genieten bij diverse aanbestedingen.
Verscheidene ervaren en deskundige onderhoudsbedrijven werken al jaren naar grote tevredenheid met Q-wax
Systematisch gebruik van Q-wax levert geld en klanten op.
Seal & PROTECT is het nieuwste product uit de Q-wax lijn.
Seal & PROTECT is een all round coating voor diverse vloeren en nog véél meer.

De zomervakantie is hét moment om vloerondehoud te plegen op scholen. Vaste Q-wax afnemers bestellen ruim op tijd. Werkt u nog niet met Q-wax maar hebt u wel interesse neem dan vandaag nog contact met ons op en laat u informeren over onze prijzen, garanties en mogelijkheden.


 

Stronghold SATINQ-wax Stronghold SATIN

Toepassing: Harde verzegeling van waterbestendige vloeren.

Eigenschappen: Metaal verknoopte acryldispersie voor een matte afwerking.

Eenvoudig aan te brengen, verpoedert niet en is krasvast

Gebruiksaanwijzing: De vloer grondig reinigen met Advance HECHTINGSREINIGER en goed droogzuigen.

Stronghold SATIN opzetten met de speciale Q-wax inwashoes, exclusief verkrijgbaar bij Remasystems, bij voorkeur in twee gelijkmatige lagen.

Onderhoud: De met Stronghold behandelde oppervlakken altijd klamvochtig reinigen met Ragtime REINIGER.

 

 

 

Q-wax Seal & PROTECTQ-wax Seal & PROTECT

Toepassing: Poriënvuller voor alle harde poreuze vloertypen zoals linoleum, natuur-steen, cement, (sier)beton etc.

Eigenschappen: Zeer goede poriënvuller met uitstekend hechtingsvermogen. Vormt een beschermend, glanzend oppervlak en verdiept de kleur. Voorkomt het doordringen van vuil in de poriën en maakt het reinigen van behandelde oppervlakken zeer eenvoudig.

Gebruiksaanwijzing: De vloer grondig reinigen met Advance HECHTINGSREINIGER en goed droogzuigen.

Seal & PROTECT in twee gelijkmatige lagen aanbrengen met een hiervoor geschikte inwashoes, verkrijgbaar bij uw leverancier.

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over onze producten
contact met ons op