een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

HygienePilaar GoedhartWie klussen zegt, zegt Gamma. Deze franchise-winkelketen van bouwmarkten timmert al sinds 1971 zeer succesvol aan de weg of beter gezegd "aan uw huis en tuin". Een groot aantal Gamma-vestigigen in Noord- en Zuid-Holland alsmede een aantal Karwei-winkels en een bouwmarkt onder eigen vlag worden bestuurd door familiebedrijf Goedhart. Ruim een eeuw geleden begon de familie uit Alphen aan den Rijn met een groothandel in bouwmaterialen en groeide tijdens de afgelopen decennia uit tot een groot Intergamma franchisenemer met 900 werknemers.

Doordat de doe-het-zelf bouwmarkten na de aankondiging van een intelligente lockdown plotseling bedevaartsoorden voor thuisblijvers leken te worden moest er snel gehandeld worden. Ook bij de Goedhart Gamma- en Karweifilialen werden er 1,5 meter maatregelen getroffen. Door het verstrekken van duidelijke informatie via posters, het aanbrengen van stickermateriaal en het inzetten van begeleidingspersoneel konden de Goedhart winkels de extra drukte gelukkig goed aan.

Toch ontbrak er nog één schakel, wellicht omdat deze nog niet voorhanden was: Een HygienePilaar. Echter door de gezamenlijke inzet van Goedhart en HygienePilaar hebben de bedrijven in korte tijd kunnen realiseren dat nu ook elke Goedhart Gamma of Karwei haar klanten een professioneel desinfectiesysteem kan aanbieden in de vorm van een gepersonaliseerde HygienePilaar. Handen en winkelwagens kunnen hierdoor afdoende worden ontsmet en contactbesmetting met het coronavirus wordt zo voorkomen.