een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q 108 Q 1000B 01Stof- en vetvrij, de magazijnvloer ligt er weer netjes bij! De blije gezichten van magazijnexploitanten Jimmy en Ian stralen één en al tevredenheid uit. Vanuit hun magazijn in Tilburg bedienen de jonge ondernemers meerdere (online-)winkels binnen diverse sectoren.

Op 13.500m² waar dag in, dag uit leveringen worden verwerkt schiet je met een "achterlopertje" flink tekort... Maar met grotere machines komen hogere aanschafkosten en vele ondernemers kiezen dan uiteindelijk voor een schoonmaakcontract met een externe partij, om de kosten te spreiden.

Toch wilde dit bedrijf niet afhankelijk zijn van een schoonmaakbedrijf: De 24-uurs activiteiten zouden namelijk leiden tot dure contracten en moeilijk te plannen onderhoud. Met de flexibele inzetbaarheid van een eigen "schoonmaakvloot" wordt dus op termijn veel tijd en geld bespaard.

Waar machines van andere aanbieders hun doel vaak voorbij schoten qua omvang en prijs sloot de selectie van Remasystems Cleanstore juist naadloos aan op de wensen van de klant. Met de aanschaf van onze Q-108 veeg-zuigmachine en Q-1000 B schob-zuig automaat gaat dit team vele blije jaren van stof- en vetvrije vloerreiniging tegemoet.

Wij zijn op onze beurt enorm blij met deze opdracht en zeggen Jimmy en Ian daarom hartelijk dank!