een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

promo bad kleinLeiden Ontsmet, de handzeep met een warm Leids hart vindt gretig aftrek bij particulieren, ondernemers en onderwijsinstellingen. Niet in de laatste plaats vanwege de goede doelen die worden gesteund met de verkoop van de zeep.

Leidse huisarts en coördinator van deze goede doelen Walter Schrader wist ons op de dag van zijn 65e verjaardag te melden dat in samenwerking met de Gemiva-SVG groep een ambitieus project zal worden gestart waarin de realisatie van 100 hectare aan voedselbossen centraal staat. De aanleg en het onderhoud van deze bossen zullen worden ingevuld als dagbesteding voor mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperking.

Ook zijn er contacten met Indonesië, India, Ghana en Nigeria om op internationaal vlak volgens hetzelfde concept een aantal herbeplantingsprojecten te starten. Deze educatieve en CO2 neutrale bossen helpen tevens mee de aarde af te koelen.

Wij wijzen u daarom graag nog eens op http://www.leidenontsmet.nl waar u kunt lezen hoe u de zeep kunt bestellen, waarmee u automatisch deze goede doelen steunt.