een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

01In een prachtig nieuw pand aan de Leidse Van Swietenstraat bevindt zich Leystede Beroepscollege en Voortgezet Speciaal Onderwijs. Binnen deze twee scholen wordt in een compleet opleidingsaanbod voorzien. Van een basisberoepsgerichte leerweg tot een theoretische leerweg en alles daartussen.

Als Leids familiebedrijf zijn we ons als geen ander bewust van het belang en de kracht van verschillende opleidingsniveaus binnen een organisatie. Een opleidingslocatie waar leerlingen van verschillende leerwegen elkaar treffen en zich zowel beroepsgericht als sociaal leren ontwikkelen spreekt ons enorm aan.

Met gepaste trots en blijdschap danken wij Leystede daarom voor de opdracht waarbij we alle toiletgroepen van deze school mochten inrichten met Satino papier- en zeepdispensers en toiletrolhouders, afvalbakken etc. alsmede de leveringsovereenkomst voor alle hygiënische papierwaren.

Geïnteresseerden in onze professionele hygiënetoepassingen kunnen bellen met 071 52 33 744, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageren via social media.