een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

2020 12 16 Q 610 HygienePilaar BBBPon is een belangrijke speler op de wereldmarkt in vier industrieën: Automotive, Bikes, Equipment & Power Systems en Industrial Mobility. Hun innovaties zijn gericht op het verduurzamen van motorisch aangedreven transportmiddelen door de ontwikkeling van elektrische aandrijfsystemen die op den duur de verbrandingsmotor volledig zullen vervangen.

Hun automotive systemen zijn te vinden in personenwagens van onder andere Volkswagen, Audi, Porsche en Bentley. Hun fietsenafdeling, ooit de core business van het bedrijf, produceert wereldwijd meer dan tien fietsmerken, waaronder Gazelle en FOCUS en is daarmee een top vijf-speler in mondiale fietsindustrie.

Wij bezochten onlangs het distributiemagazijn van BBB Cycling, onderdeel van Pon en actief in de engineering van fietsonderdelen, componenten en fietssportoutfits. Het bedrijf distribueert haar onderdelen, accessoires en kleding in meer dan 40 landen, wereldwijd. Wij mochten dit prachtige bedrijf voorzien van een Q-610 Bull achterloop schrob-zuigautomaat én een gepersonaliseerde HygienePilaar. Uiteraard onze dank voor deze mooie opdracht!