een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

2021 01 11 Maxi Bull Gamma VelserbroekOf de bedrijfsvloer zoals op dit moment door de Coronamaatregelen alleen betreden wordt door personeel of wanneer hij, hopelijk snel weer, door een heleboel klanten wordt belopen, bij GAMMA geldt altijd: De vloer hoort hygiënisch schoon te zijn. Een écht schone vloer draagt tevens bij aan de veiligheid van klanten en personeel. Die "echt schone vloer" is volgens ons vrij van stof, droogvuil en obstakels maar heeft, minstens zo belangrijk, een zekere mate van stroefheid waardoor uitglijden wordt uitgesloten.

Wij mochten onlangs aan het GAMMA filiaal aan de Kleermakerstraat in Velserbroek een gloednieuw model schob-zuigautomaat leveren welke in combinatie met de door ons aanbevolen dosering reinigingsoplossing de vloeren in één werkgang diep schoonborstelt en stroef droogzuigt. Deze achterloper, de Q-700 Maxibull, kan met zijn 70cm borstelbreedte in de hele winkel worden ingezet. Door de grote autonomie en reinigingscapaciteit kan met deze machine de hele winkelvloer in één keer worden gereinigd en het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert een lange levensduur van borstels en rubbers.

Wij danken Gamma Velserbroek voor de opdracht en wensen hen vele schone en veilige vierkante meters op de winkelvloer toe.