een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

open boek remasystems 1024x683Drie Haarlemse ondernemers zijn een initiatief gestart om minimaal 1 miljoen euro te verdienen voor de Nederlandse horeca door de verkoop van per stad gepersonaliseerde kookboeken. Horeca Kookboek bracht op 23 december 2020 hun eerste boek uit waarmee ze de Haarlemse horeca steunen. Binnenkort krijgt ook Leiden een eigen kookboek. Dit boek, getiteld "De Leidsche Gastronomie Thuis" bevat een bundel van recepten van meer dan 35 restaurants en bars in Leiden, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving.

Remasystems draagt al sinds haar oprichting in 1994 de Leidse horeca een warm toe en levert reeds jarenlang hygiënepapier, reinigingsmiddelen, borstelwerk en nog véél meer aan deze belangrijke bedrijfstak. Nu vele horecaondernemers door de Coronamaatregelen onder grote druk staan liet de groothandel met "écht alles voor de schoonmaak" de kans om dit initiatief te sponsoren niet aan zich voorbij gaan.

Ook u kunt meehelpen de Leidse horeca financieel te steunen door het kookboek in pre-order te bestellen op leidskookboek.nl. U vindt hier tevens een overzicht van alle deelnemende cafés en restaurants en als uw favoriete gelegenheid erbij staat is de keuze natuurlijk snel gemaakt.