een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

01Met het stijgen van de buitentemperaturen naar tropische niveaus is het noodzakelijk onszelf en ons personeel te beschermen tegen teveel warmte en zonlicht. Werken in goed geventileerde binnenruimtes en het werk zo licht mogelijk houden heeft dan de voorkeur. Zo moeten ook onze klanten hebben gedacht want bij Remasystems Cleanstore zien we momenteel een stijging in de verkoop van reinigingsmachines. De afgelopen dagen verlieten de volgende "flinke jongens" ons magazijn:

De Q-700 Rugby is een achterloop schrob-zuigautomaat, geschikt voor alle binnenruimtes met een vochtbestendige vloer. Met 70 cm actieve werkbreedte en alle Rugby-specifieke eigenschappen zoals rijaandrijving en een krachtige zuiginstallatie is het een echte allrounder en een veel gevraagde partner op het gebied van natreinigen.

De Q-800 Diablo maakt licht werk van professioneel natreinigen. Deze opzitter combineert kracht een eenvoud in een compact ontwerp waardoor de machine niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. De Q-800 reinigt tot maar liefst 4400 m² per uur en houdt dat, afhankelijk van de gekozen accu's twee à drie uur non-stop vol. Alles aan deze opzitter is gericht op hoge prestaties tegen een concurrerende prijs. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor de Diablo.

Laat u vrijblijvend informeren. Bel: 071 5233 744