een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-1000-MagnumQ-500-BullVloerreiniging en met name het natreinigen van vloeroppervlakken is in een groeiend aantal bedrijfstakken een belangrijk punt van aandacht. Vervuiling op de vloer verplaatst zich gemakkelijk en kan zonder goed onderhoudsplan en -materieel leiden tot smethaarden, kruisbesmettingen en het aantrekken van ongedierte. Ook in ruimtes waar droge stofdeeltjes niet wenselijk zijn biedt grondig natreinigen de beste garantie voor een stofvrije vloer en ruimte.

Steeds meer bedrijven ontdekken het uitgebreide schrobmachineprogramma van Remasystems Cleanstore. Van een zeer compacte achterloop schrob-zuigautomaat tot de meest robuuste en volledig elektrisch aangedreven "opzitter", alle modellen met de hoogste kwaliteitsgarantie en tegen zeer scherpe prijzen.

Onlangs verliet weer een flink aantal machines ons magazijn op weg naar hun nieuwe eigenaars. De positieve reactie van de klanten op onze machinedemonstraties vormden de aanleiding van de aankoop van een drietal Q-1000 Magnum opzit-schrobzuigmachines waarvan één exemplaar is verkocht aan een grote speler in de voedselverwerkende industrie. Ook mochten we de iets kleinere Q-500 Bull achterlaten bij een tevreden klant. In alle gevallen gaf de schoonmaakkwaliteit van de machines de doorslag bij de aanschaf door onze klanten.

Meer informatie: 071 523 3744