een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Reinigen met Micro Organismen


Vrijwel overal in de natuur komen micro-organismen voor die van hun omgeving leven door stoffen af te breken. Doordat micro-organismen zichzelf continu vermenigvuldigen, is er sprake van een continue afbraak van hinderlijke stoffen. Dit vormt een waarborg voor een langdurige werking. Onze Probioticalijn is een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare oppervlakte actieve stoffen, in combinatie met biologische componenten. De oppervlakte actieve stoffen zorgen voor een snel schoonmaakeffect, de biologische componenten zorgen voor een extra aanpak voor langere tijd. Door de toevoeging van deze componenten kan het aandeel oppervlakte actieve stoffen worden beperkt, wat ook het milieu ten goede komt. Probiotica producten vallen onder de categorie microbiologische reinigingsmiddelen. Onze Probioticalijn bestaat uit de volgende producten:


Q-clean Micro Miracle:

Krachtige allesreiniger/ontvetter met dieptewerking welke alle voorkomende verontreinigingen verwijdert. Maakt wanden, vloeren, keukens, auto's etc. stralend schoon.

Ontvet volledig alle waterbestendige oppervlakken. Vet, olie, nicotine, vingertasten etc. worden afgebroken door de oppervlakte actieve werking welke wordt ondersteund door een scala aan onschadelijke micro-organismen.

Vraag naar de scherpste prijs!

Besteleenheid: doos, 12 x 1000 ml

Q-san Organic:

Dagelijkse sanitairreiniger op basis van micro-organismen.

Verdrijft permanent hinderlijke stank veroorzaakt door urine. Doordat de micro-organismen zich aan de kern van de vervuiling hechten wordt deze geheel afgebroken. Reinigt en is tevens voorzien van een frisse parfum voor het verfrissen van behandelde objecten.

Vraag naar de scherpste prijs!

Besteleenheid: doos, 12 x 1000 ml