een écht Leids familiebedrijf
échte service
écht alles voor de schoonmaak

Q-wax

2012-advance

Remasystems brengt met de Q-wax lijn een serie unieke vloeronderhouds- en verzorgingsproducten op de markt die de schoonmaakprofessional veel tijd en

geld bespaart en bovendien een superieur resultaat levert.

Q-wax Advance is een hechtingsreiniger welke strippen en grondige reiniging voor het opbrengen van een nieuwe beschermlaag overbodig maakt. Q-wax Advance geeft een residuvrije basis welke ervoor zorgt dat er een duurzame verbinding wordt gevormd met de nieuwe toplaag. 

 

Verkoopeenheid: Doos, 3 x 5 liter.

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

Q-wax Seal & Protect

Na voorbehandeling met Q-wax Seal & Protect kunnen nu ook betonnen vloeren profiteren van de hoogwaardige bescherming van de Q-wax Stronghold vloerafwerking. Seal en Protect verhindert dat Alkalische stoffen in cement/beton kunnen reageren met de bestanddelen in de Q-wax toplaag waardoor deze zijn kwaliteit en bescherming zou kunnen verliezen. Seal & Protect biedt direct een perfecte hechtingslaag voor Q-wax Stronghold en voorkomt mogelijke verpoedering van de toplaag. 

 

Verkoopeenheid: Doos, 3 x 5 liter.

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

2012-stronghold-satin

2012-stronghold-no-gloss

2012-stronghold-no-gloss

Q-wax Stronghold is niet zomaar een naam voor een floorfinish. Stronghold is de basis toplaag voor iedere waterbestendige vloer zoals linoleum , marmoleum, vinyl, gelakt parket en overige gladde vloeren. Ook vloeren welke in het verleden veel schade hebben geleden door agressieve stripper of chemicaliën, slechte sealers en inferieure vloerwassen komen weer op glans. Daarnaast komt de structuur van de vloer weer tot leven en worden kleine kleurafwijkingen gemaskeerd. Bij een juiste applicatie behoort verpoedering tot het verleden en is de laag extreem duurzaam. Bij goed onderhoud is de slijtlaag voor vele jaren aanwezig. Op deze wijze wordt het arbeidsintensieve en agressieve strippen overbodig. Ook bij extreem gebruik van de vloer zal het periodieke onderhoud worden opgeschoven en geminimaliseerd.

VERKRIJGBAAR IN ZIJDEGLANS (SATIN), MAT (NO-GLOSS) EN HOOGGLANS (HI-GLOSS)

 

Verkoopeenheid: Doos, 3 x 5 liter.

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

2012-ragtime

Met Q-wax Ragtime beschikt u over een prettig geparfumeerd, licht schuimend reinigingsmiddel dat in perfecte balans is met uw Q-wax vloer. Met Ragtime reinigt u de vloer grondig zonder de Q-wax finish aan te tasten.

Q-wax Ragtime is geschikt voor gebruik met zowel vlakmopsystemen als bluQ schrob-zuigautomaten. 

 

Verkoopeenheid: Doos, 3 x 5 liter.

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...

2012-spraycare

Besparen en kwaliteit verbeteren gaan hand in hand met Q-wax Spraycare. Het is niet noodzakelijk om met veel water te werken of ieder keer met een agressief product te strippen. Het is mogelijk om met de Spraycare eenvoudig een nieuwe beschermlaag aan te brengen en op deze wijze periodiek onderhoud overbodig te maken of uit te stellen. Q-wax Spraycare brengt niet alleen een beschermlaag aan maar heeft ook een reinigende werking. De vervuiling op de vloer wordt opgenomen door de pad en voorkomt het opsluiten van het vuil. Ook "draaiingen" worden voorkomen en er ontstaat een harde glanzende toplaag. Bij juist gebruik werkt het sneller dan de traditionele mopmethode en is er ook sprake van een langdurige bescherming. De vloer zal dan ook in een betere conditie blijven en langer meegaan.

Flacon, 750 ml:

Vraag naar de scherpste prijs!

Lees meer...